Buma Music Academy

MELD JE AAN!

Bent u docent in het voortgezet onderwijs, doet u mee met Buma Music Academy en begeleidt u een schoolact? Laat uw muziek dan horen en doe mee met de schoolactcompetitie van BMA  in samenwerking met On Stage! In deze schoolactcompetitie strijden leerlingen uit alle provincies om de titel ‘Beste schoolact van Nederland’. 

De schoolact kan verschillende vormen aannemen: een orkest, een singer-songwriter, een DJ, een rockband of een hiphop-act. Noem maar op! U mag een door de act eigen geschreven nummer, een cover of een bewerkte cover insturen. Zolang de act óp school is geformeerd en begeleid en de leerlingen aan één act meedoen, kan een schoolact worden ingestuurd.

Let op: bij onderstaande aanmelding via deze website stemmen u én de schoolact/ouders/verzorgers ermee in dat de aanmeldvideo gepubliceerd kan worden op deze website. Inschrijven kan tot en met uiterlijk woensdag 3 mei 2017! Het BMA-team beslist wie er door mogen naar de auditieronde. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer informatie vindt u in BMA’s online lesomgeving bij de les ‘De Schoolactcompetitie’.
Details
Bestand
Selecteer videobestand...