Aziz Wrijving / Wander / Amsterdelics / RFx

Bekijk de live sessies van afgelopen weekend!


Afgelopen weekend waren Aziz Wrijving, Wander, Amsterdelics en RFx te gast bij On Stage. Deze live sessies kun je hieronder bekijken! 

AZIZ WRIJVING

Een geboren Amsterdammer, maar met zijn Surinaamse roots weet hij precies hoe hij een dansbare en exotische sound moet creëren. Zodra je zijn tracks hoort, wil je meteen meezingen en je volumeknop hoger zetten. Momenteel is zijn nieuwste E.P Omin Juice uit. Van deze E.P heeft hij een aantal tracks live gedaan in de 3FM Live Lounge:

WANDER

Wander van de Ven zul je vast kennen van Giels Talentenjacht. Dit talent schrijft Nederlandstalige meezing liedjes die ideaal zijn om op je vakantie te luisteren. Wij zeggen: de nieuwe Nielson? Wat vind jij? AMSTERDELICS

Ooit gehoord van P-funk? Wij ook niet. Maar de band Amsterdelics heeft dit nieuwe muziekgenre geïntroduceerd. Wat het precies inhoudt? Het is een muziekmix van reggae, psychedelica, rock en funk. Drie jaar geleden besloten Gilbert en Paul liedjes te maken die je aan één stuk door kunt draaien, zonder een track te skippen. Luister de live sessies en kom erachter of jij ze kunt luisteren zonder door te gaan naar het volgende liedje!

RFX

RFx heeft nét zijn album Reintje Aan De Praat uitgebracht. Dit album bevat tien tracks met onder andere samenwerking met Brian Elstak, Babs Gon en Coen Witteveen. Bij On Stage deed hij voor het eerst zijn tracks live: