De állerlaatste On Stage

20 jaar lang Giel op 3FM: dit waren de laatste uurtjes...

PALMSY

PALMSY: opzwepend, energiek en zeer aanstekelijk. De jongens van PALMSY combineren indiepop met een randje 90’s rock. Deze band kan geplaatst worden in het straatje Darwin Deez en The Wombat. 


NOUVEAU VÉLO

De mannen van Nouveau Vélo vulden de 3FM Live Lounge met heerlijke indiepop, vergelijkbaar met het geluid van Iguana Death Cult en Canshaker Pi.


JOSBROS

Josbros, oftewel Joris Willekes, is de Nieuwegeinse aanwinst van Noah's Ark. Hij was de supporting act van de Great Minds tour, bestaande uit Jiggy Djé, Winne, Sticks en Dokter Moon. Josbros is zeker eentje om in de gaten te houden!


TRIXIE WHITLEY

Trixie Whitley, dochter van Chris Whitley, is een Amerikaans-Belgische zangeres. Ze groeide op in een artistieke, reizende familie. Maar naast zangeres zou je haar ook kunnen bestempelen als danseres, muzikant en actrice; een multi-talent dus. In Rotown pakt ze het publiek in tijdens de laatste uurtjes On Stage:


DOUGLAS FIRS

De Gentse groep Douglas Firs is gevormd rond singer-songwriter Gertjan van Hellemont, die ooit als gitarist begon bij de band The Bony King of Nowhere. Van Hellemont wordt ook wel omschreven als de Vlaamse versie van Neil Young. Wat vind jij? Oordeel zelf!En uiteindelijk...

Giels allerlaatste woorden op 3FM. Luisteraars: bedankt!