Storksky / Life's Electric / Counter Jib

Live @ De Vorstin


STORKSKY

Een uit de hand gelopen afstudeerproject van zanger en gitarist Michael Claessen: dát is de band Storksky. Op het debuutalbum Storksky nam Michael de rol op van zanger, gitarist, engineer én producer. Daarnaast riep hij hulp in van zes (!) verschillende drummers, waaronder Mario Goossens (Triggerfinger) en Tim Van Delft (De Staat). Storksky hint al enige tijd met nieuwe nummers, dus een nieuw album zit er hopelijk aan te komen. Maar tot die tijd kun je al genieten van hun live sessies bij de Vorstin.LIFE'S ELECTRIC

In 2010 is de Rotterdamse rockband Life's Electric ontstaan en sindsdien hebben deze mannen niet stilgezeten. Met invloeden van Amerikaanse bands zoals The Used en Breaking Benjamin weten ze hoe ze een strakke rockshow moeten neerzetten. Hun laatste E.P. stampt alweer uit 2014, maar het nieuwe album komt hopelijk dit jaar nog uit. Bekijk hieronder hun live sessies bij poppodium De Vorstin! 


COUNTER JIB

Als grapje een oefenruimte ingaan en er vervolgens uitkomen als opgezette band. Zo ging het in 2013 bij de mannen die nu als Counter Jib het podium betreden. Hun muziek doet je denken aan Queens Of The Stone Age. Kenmerken voor Counter Jib zijn catchy songs en extra laag gestemde gitaren. Of dat terug te horen was op het podium? Oordeel vooral zelf!