Triggerfinger / Douglas Firs / Trixie Whitley

Locatie: Rotown

TRIGGERFINGER 

De Belgische rockband Triggerfinger brak in 2012 door met hun cover van I Follow Rivers. Het powertrio, bestaande uit zanger/gitarist Ruben Block, bassist Paul van Bruystegem en drummer Mario Goossens, staat bekend om hun interactie met het publiek. Ze stonden 4 keer op Pukkelpop, 4 keer op Rock Werchter, 5 keer op Pinkpop en 4 keer op Lowlands! Zondag sluiten ze in Rotown de allerlaatste show van Giel af. De tickets voor deze show zijn helaas al uitverkocht. Wil je er toch een beetje bij zijn? Luister dan tussen 19:00 en 22:00 uur naar 3FM. Of nog beter: kijk vanaf 19:00 uur LIVE mee op 3fm.nl/live!

 


TRIXIE WHITLEY

Trixie Whitley, dochter van Chris Whitley, is een Amerikaans-Belgische zangeres. Ze groeide op in een artistieke, reizende familie. Maar naast zangeres zou je haar ook kunnen bestempelen als danseres, muzikant en actrice; een multi-talent dus. Beluister hieronder haar track Breathe you In My Dreams en laat je meeslepen door haar stem!


DOUGLAS FIRS

De Gentse groep Douglas Firs is gevormd rond singer-songwriter Gertjan van Hellemont, die ooit als gitarist begon bij de band The Bony King of Nowhere. Van Hellemont wordt ook wel omschreven als de Vlaamse versie van Neil Young. Wat vind jij? Oordeel zelf!