Klangstof

Maand: April


Koen, Jobo, Wannes en Jun vormen samen de Amsterdamse band Klangstof. Wonnen dit jaar een Edison, hebben buitenlands succes én staan als eerste Nederlandse band op Coachella. Geen beginners dus! Nu is het tijd voor ons land om kennis te maken met deze mannen. Daarom is Klangstof 3FM Talent van de maand april! 

 

'WE ARE YOUR RECEIVER'

Dit is een van de nummers op het debuutalbum ‘Close Your Eyes To Exit’. Het nummer begint rustig en bouwt daarna langzaam op tot een bombastischer geluid. Het blijft de aandacht vasthouden zonder te versnellen. Van begin tot eind word je meegenomen door de fijne klanken van de band en de ietwat dromerige vibe. Een track die je oppakt, meeneemt en aan het einde weer rustig terugbrengt.

 

WAAROM KLANGSTOF?

Het is bizar dat deze boys niet eerder in Nederland aan het grote publiek werden voorgesteld. Ze touren al een tijd lang door het buitenland en staan deze maand zelfs op Coachella, het zesdaagse muziekfestival in California waar zo’n beetje alle grote sterren heen gaan en optreden.

 

Internationaal succes, maar Nederland blijft achter. Nu is het tijd dat Nederland ook kennismaakt met Klangstof, en daarom gaat 3FM hen de komende maand extra vaak draaien!

 

VOOR WIE IS KLANGSTOF?

Klangstof is voor iedereen die houdt van melodische muziek. Laat je meeslepen door de klanken van de synthesizers en de fijne stem van zanger en frontman Koen. Je hebt wel pech als je ze deze maand nog in Nederland wil zien, want de mannen vertrekken deze maand voor hun Amerikaanse tour.