Linde Schöne

Maand: Mei


YES! Een chick die een vette mix van pop en r&b maakt en daar ook nog eens vleugje dansbare disco doorheen gooit. Wij zijn fan, en jij na het horen van ‘Liefde van de Vloer’ sowieso ook!

‘Liefde van de Vloer’

De titeltrack van Linde’s allereerste EP. Liefde van de Vloer gaat over een relatie die ze verbreekt. “Je won misschien het spel, maar de verliezer ben je kwijt. Ik kan niet voor jou kiezen, daarom kies ik maar voor mij. Want jij werd kouder en ik juist verliefder met de tijd
Ja, harten breken kan je, maar nu niet meer die van mij”, omschrijft eigenlijk perfect waar de track over gaat.

Waarom Linde Schöne?

3voor12 noemde het ‘de beste Nederlandstalige R&B sinds tijden’. Dit jaar was ze al genomineerd voor een 3FM Award in de categorie ‘Seste Solo Artiest’. Deze won ze helaas niet, maar dat betekent niet dat ze die spotlight niet verdient. Deze girl neemt geen blad voor de mond, zowel in haar muziek niet als in de interviews die ze geeft. Ze is stoer en maakt vette muziek. Wat wil je nou nog meer?

Voor wie is Linde Schöne? 

Voor iedereen die houdt van Nederlandstalige R&B en popmuziek. Linde maakt zwoele liedjes met een beat. Met haar bijzondere stem en pakkende melodieën verovert ze langzaamaan de harten van Nederlandse muziekliefhebbers. En nu hopelijk ook die van jou, want ze is deze maand extra vaak te horen op 3FM!