Giels Talentenjacht voorwaarden

Hoi,

Leuk dat je mee wilt doen aan Giels Talentenjacht! (vanaf nu noem ik het hier GTJ)

GTJ is de talentenjacht waarin alles om jou draait. Als jij het talent bent waar wij naar op zoek zijn, dan staat er een waanzinnig team van mensen klaar om samen met jou je talent een podium te geven en te helpen nog beter te worden.

Misschien ook wel leuk om te melden dat we dit alleen maar doen omdat we dit allemaal, net als jij, gewoon heel erg leuk vinden, net als jullie. Geen addertjes onder het gras, alles for the love of music.

Er zijn een paar spelregels die je moet doornemen voordat je een filmpje upload:

Je filmpje moet zijn opgenomen in je slaapkamer. De muziek en de tekst van je liedje moeten zelf geschreven zijn. Hip-hop, house, pop, soul, solo, duo of als trio, alles mag…als het maar 100% zelf gemaakt is. Alle mensen in de video geven toestemming voor het gebruik van het filmpje en hun portretten voor GTJ en de promotie van GTJ. Dat betekent onder andere dat ik en Pink Kangaroo b.v. (mijn productiemaatschappij) je filmpjes mag gebruiken op het GTJ youtube kanaal en andere plekken zoals de tv kanalen en online kanalen van onze partner Nederlandse Publieke Omroep / BNNVARA. Verder mogen we het filmpje en foto’s van jullie gebruiken voor promotie van GTJ.

Heb je al een manager, agent, platenmaatschappij of iets dergelijks? Dat vinden wij geen probleem. Overleg wel met hen voordat je mee doet. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan moet je dit even aan je ouders laten lezen en toestemming vragen om mee te doen voordat je de video upload. Verloop van GTJ Voorronde: Je hebt tot 10 april om je filmpje in te sturen. Daarna ga ik (samen met een clubje) een top 100 selecteren voor de eerste Challenge.

Challenges: geselecteerde kandidaten mogen meedoen aan de Challenges. Dat zijn opdrachten voor het schrijven van een song waarvoor je in principe steeds een week de tijd krijgt. De uitvoering van dat liedje is ook bij jou thuis en mag je dus zo vaak opnemen als je wilt voordat je het me opstuurt.

Selectie: De filmpjes van de Challenges worden geselecteerd op basis van likes en viewtime. Ik hou het recht om iemand die niet zo veel viewtime of likes heeft toch door te laten gaan. Gewoon omdat ik (of iemand van de ambassadeurs) in het talent geloof.

Na de top 100 komt er een selectie.

Vanaf dat moment wordt je ondersteund door experts, coaches en youtubers. Ik zal actief op basis van wat jij maakt (en wat jij wil!) op zoek gaan naar artiesten (en mensen uit de industrie) die je kunnen helpen. En er zullen natuurlijk nieuwe challenges komen.

Als je bij die selectie zit zullen we nog even duidelijke afspraken maken over je deelname en de loyaliteit aan GTJ. Je bent nog steeds helemaal vrij om te gaan en te staan waar je wilt, maar omdat wij ook in jou investeren vragen we daarin bijvoorbeeld wel je medewerking voor de rest van de duur van GTJ. Zolang je in dat elftal zit maak je kans op prijzen.

Je wint geen auto of platencontract (al zullen we je er met liefde mee helpen), maar je wint het onbetaalbare; coaching, connecties in de scene (ook met andere artiesten). En vooral dus aandacht. Een podium. Optredens in de media en op andere leuke plekken.

Het uiteindelijke doel is om jou te laten groeien van je slaapkamer tot in een stadion.

En gewoon heel veel leuke gave mooie muziek te maken.

Succes!!

Groet,

Giel